Zakopane rozrywka opinie

spis atrakcji
opinie

Zakopane to szeroki wybór miejsc rozrywki. Nasz spis obejmuje 10 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat któregoś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danego miejsca rozrywki. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Zakopane. Czekamy na Wasze opinie!

Szkoła Narciarska i Snowboardu - STRAMA
Wacław
on 15.09.2015

"Miałem okazję szkolić w tej szkółce 2 dzieci. Nie polecam, masówka, zero podejścia indywidualnego do dzieci."

Gigant Zakopane
Natalia
on 09.02.2015

"Bardzo fajnie spędziłyśmy czas z koleżanką na tym stoku. Obsługa super. Sympatyczny i bardzo cierpliwy instruktor (Marcin). Jest naprawde fajnie.Polecam!"

Gigant Zakopane
Ola
on 01.12.2014

"ojej Gigant !! tu sie nauczylam jezdzic na nartach i teraz zabieram moje dzieci w styczniu, to najlepsze miejsce w Zakopanem na nauke, bezpiecznie i blisko, mozna tez sprobowac na Nosalu ale tam jest bardzej ostro i drozej."

Gigant Zakopane
małgosia
on 22.01.2013

"stok super, narty wypasione, obsługa przemiła i pomocna:) instruktor miły mądry i wytrzymały Piotr, tylko chciałabym jego nazwisko, bo zapomniałam. wyciągi narciarskie super i ceny rewelacyjne.a ponton to... super jazda! oczywiście za rok też tam przyjadę:) pozdrawiam"

Strzelnica Las Vegas
Wioleta
on 18.08.2012

"Gówno i oszustwo. Kłamstwo i nikt nie wygrywa"

Quady & Skutery Solarczyk
magda
on 16.07.2012

"pochodzę z białego stoku koło Zamościa, a mój wujek jest z Poznania"

Gigant Zakopane
Marta
on 11.03.2012

"Stok super, obsługa rzeczywiście bardzo sympatyczna. Pełen profesjonalizmu i cierpliwości Instruktor nauki jazdy na nartach i desce Marcin. Serdeczne pozdrowienia."

Gigant Zakopane
Żaneta
on 06.03.2012

"Stok super :) Osoby pracujące tam również bardzo przemili. Polecam instruktora, który uczy tam jeżdzić na nartach. Widziałam,że podchodzi do tego profesjonalnie i jest zarazem bardzo sympatyczny, przemiły. Przystojny:) byłam w dniach 2-.05.03.2012,niestety nie wiem jak miał na imię ale szczerze polecam i serdecznie Go pozdrawiam ;) Co roku będę tam przyjeżdżała bo jest fantastycznie. "

Gigant Zakopane
Ewa
on 26.02.2012

"Bardzo fajna atmosfera! Przemiły, przystojny instruktor snowboardu Marcin. Gorące pozdrowienia z wielkopolski! I dzięki za mile spędzony czas podczas nauki. Pozdrawiam"

Gigant Zakopane
pawel
on 18.02.2012

"super, pozdrowienia dla Pani Basi, dziekujemy"

Quady & Skutery Solarczyk
magda
on 17.09.2010

"czy ma pan rodzinę w Poznaniu,mam takie same nazwisko?"

Szkoła Narciarska i Snowboardu - STRAMA
kza
on 24.04.2010

"Miałam jedna lekcje z instruktorem, ale chyba jestem jakims beztalenciem..."

Gigant Zakopane
aneta
on 27.12.2009

"Szkółka narciarska gigant jest super!Przemili instruktorzy, pełen profesjonalizm.Polecam"

Wellness & Spa - Stamary
Hania
on 26.06.2009

"Polecam to miejsce!"

Quady & Skutery Solarczyk
Paulina
on 05.05.2009

"Qady naprawde pierwsza klasa, lokacja też extra- super tereny do jeżdzenia. Obsluga extra, przed startem dostalismy taka papierowa czapke pod kask, kombinezon jednorazowy oczywiscie. Pilot ktory z nami jezdzil- mlody przystojniak :)) Naprawde polecam! jak cos- gg 3902737"

Quady & Skutery Solarczyk
paweł
on 29.07.2008

"byłem, widziałem, szalałem. Naprawdę świetna zabawa. Quady naprawdę sprzęty nie jakaś tam chińszczyzna. Szczerze polecam."

QUADOO - 4x4 Adventures in Zakopane
hol
on 11.07.2007

"To był bardzo dobry pomysł, żeby wziąć całą ekipę na ten wyjazd. Niektórzy wolą spędzić weekend w barze, a ja postanowiłem że powiem chłopakom żeby uderzyć na coś naprawdę ekstremalnego i udało się. Żaden alkohol nie zrobiłby z nich takiej miazgi jak czysta dawka adranlainy. Polecam gorąco!!!"

Air Sport
elka
on 26.06.2007

"Zle przygotowanie do lotu.Ogolnie prawie zemdlalam z powodu zle przywiazanego buta... Straszne-niepolecam-Zero profesjonalizmu...=("

Spływ Przełomem Dunajca
Gośka
on 15.05.2007

"...wspomnienia ożywają. Byłam tu z moim chłopakiem podczas długiej podróży. Romantyczna przygoda, górale są zaje.. Wróce tu na stówe."

Szkoła Narciarska i Snowboardu - STRAMA
borat
on 11.05.2007

"ah te zajecze polanki, nie jeden polamal tu nogi...."