Zakopane restauracje opinie

spis restauracji
opinie

Zakopane to szeroki wyb�r restauracji. Nasz spis obejmuje 14 z nich. Je�li chcia�by� wyrazi� si� na temat kt�rej� z nich, wystarczy, �e odnajdziesz odpowiedni� podstron� w naszym serwisie, odnosz�c� si� do danej restauracji. Tam mo�esz zamie�ci� sw�j komentarz i razem z nami tworzy� wizerunek takiego miasta, jak Zakopane. Czekamy na Wasze opinie!

Restauracja Regionalna Siuchajsko
Wiki876
03.02.2024

"Idealne miejsce na wszelkie uroczystości. Rodzinna atmosfera, pyszne jedzenie, niesamowite pierogi. jedzenie na najwyższym poziomie. Nie spodziewałam sie, że będę tak zadowolona. "

Restauracja Regionalna Siuchajsko
Lidia
03.01.2024

"Wspaniałe miejsce. Dużo radości, ciepła, rodzinnej atmosfery, mimo że tak dużo obcych ludzi. ale... nie zamieniłabym tych świąt na żadne inne. Było cudownie...! "

Restauracja Regionalna Siuchajsko
Ewelina
06.11.2023

"Bardzo przyjemne miejsce. Jedno z lepszych w tych rejonach. Moim zdaniem oferuja bardzo przyzwoite porcje jedzenia w dobrej cenie, do tego świetną atmosferę góralską. Mega mi się tu podoba. "

Restauracja Regionalna Siuchajsko
Ewelinka
19.09.2023

"Rzadko spotyka się tak klimatyczne i dobre restauracje. Ode mnie zasługują na 5 z plusem! Góralski klimat, bardzo duże porcje. A wszystko smaczne i dobrze przyprawione. "

Restauracja Regionalna Siuchajsko
Ewelina
30.08.2023

"Pyszne domowe pierogi i wyśmienita baranina. Dawno nie spotkałam się z takim smakiem. Zdecydowanie zaskoczyli nas... To pierwsza wizyta w tym miejscu, ale zpewnością nie ostatnia. "

Restauracja Regionalna Siuchajsko
Marta
07.08.2023

"Polecam! wspaniałe miejsce. Czułam się tu bardzo dobrze. Udogodnienia dla dzieci. Spory wybór dań, a czas oczekiwania nie długi. Warto! "

Gazdowo Kuźnia
1
19.01.2022

""

Restauracja Regionalna Siuchajsko
Ewelina
10.09.2020

"Wyjątkowa jest ta restauracja. Trafiłam na Siuchajsko naprawdę przez przypadek. Kiedy zobaczyłam ilość gości, bylam w szoku. Ale po zlożeniu zamówienia i skosztowaniu dań zrozumiałam, skąd te tłumy. Polecam! "

Restauracja Regionalna Siuchajsko
Gosia
10.01.2019

"Polecam! Restauracja na poziomie. Wesele było jak z moich marzeń. Wszystko dopięte na ostatni guzik. Jedzenie było smaczne, ale pełno zostało. Na szczęście mieliśmy gości, z którymi się tym podzieliliśmy. "

Restauracja Regionalna Siuchajsko
Ala
06.11.2018

"Pieczeń barania z sosem żurawinowym dla mnie pierwsza klasa!!! Niedrogo jak na Zakopane!"

Restauracja Regionalna Siuchajsko
Anna
12.09.2018

"Jak wesele, to tylko tutaj. Powód jest prosty -przepiękny lokal , pyszności na telerzu i niesamowita zabawa przy kapeli góralskiej. "

Restauracja Regionalna Siuchajsko
Kama
10.08.2018

"Najlepszy lokal w Zakopanem.Bardzo nam sie tu podobało. Nie wiem czy to już kwestia samej restauracji, czy obsługi, czy może fantastycznego jedzenia. Ale wszystko było jak należy!"

Restauracja Regionalna Siuchajsko
Maja
27.06.2018

"POlecam! Najlepsza restauracja w Zakopanem. Klimatycznie, szybka obsługa, do tego duże porcje. Najedliśmy się. "

Mała Szwajcaria
Andrew
03.05.2017

"Szliśmy do restauracji czytajàc wiele pochlebnych opinii internautów. Od najgorszych rzeczy do najlepszych: pierogi beznadzieja, najgrubsze ciasto jakie w życiu jedliśmy,( gruby kluch bez smaku, beznadzieja ) gotowe z Makro byłyby lepsze; zupa dnia bardzo poprawna, krem brokulowy może być, lemoniada z konfiturą wspaniała, makaron zbyt rozgotowany, obsługa wspaniała, wystrój bardzo poprawny."

Karczma Zapiecek
Ewa
09.03.2017

"Mega miło i mega smacznie :))) cudnie polecam z całą odpowiedzialnością :))))"

Karczma Zapiecek
Ewa
09.03.2017

"Mega miło i mega smacznie :))) cudnie polecam z całą odpowiedzialnością :))))"

Karczma Zapiecek
Ewa
09.03.2017

"Mega miło i mega smacznie :))) cudnie polecam z całą odpowiedzialnością :))))"

Pizza Dominium
Norbert
06.10.2016

"Porażka. Oczekiwanie na podanie karty 5 minut. Po następnych 10 oczekiwania na przyjęcie zamówienia zrezygnowaliśmy. Jak ktoś lubi być totalnie olewany to polecam poprad "

Karczma Zapiecek
Fifol
08.09.2016

"Wczoraj byliśmy z mężem. Obsługa bardzo miła. Kelnerki uprzejme, jedzenie rewelacja. Jadłam placek po zbójnicku a mąż golonko. Polecam tą Karczmę. Już wiem gdzie zawsze będę jadała"

Karczma Zapiecek
Gutek
07.09.2016

"Jedzenie przepyszne, obsługa mega konkretna. Już wiem gdzie się stołować. MEGA POZYTYW"

Karczma Zapiecek
Ewelina
23.08.2016

"Niestety odradzam to miejsce Rosół sprzed paru dni (kwasny)kelnerki wściekłe jak osy i nieprzyjazne dla Maluchów przestawianie wózka co 5 min i dziwne kręcenie przy płatności za rachunek Kapela super ona nakręca interes"

Gazdowo Kuźnia
Marcin
05.07.2016

"Dobra knajpa, dobre jedzenie , następnym razem też zawitam.Polecam"

Karcma Po Zbóju
Aleksandra
28.06.2016

"Jest ok , bardzo fajna knajpa. Smaczne jedzenie.Polecam"

Mała Szwajcaria
andrzej
25.03.2016

"fatalnie...nie polecam,omijac z daleka"

Mała Szwajcaria
janusz
25.03.2016

"tak przepyszna golonka...wiekszego gowna nie jadlem, zresztą jak pozostałe pozycje w menu. Zupa brokułowa jakas papa-wymiociny shrecka,kaczka wysuszona.Raclette nieporozumienie.Gdzie pytam sie sa te cudowne szwajcarskie sery..bo to co jest podawane jest gorsze niz mozzarella z biedry. dekoracje ubogie...dania marnej jakosci. Potrzebna jest pani Magda G.....koniecznie. "