Zakopane restauracje opinie

spis restauracji
opinie

Zakopane to szeroki wybór restauracji. Nasz spis obejmuje 14 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat którejś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danej restauracji. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Zakopane. Czekamy na Wasze opinie!

Karczma Zapiecek
Ewa
09.03.2017

"Mega miło i mega smacznie :))) cudnie polecam z całą odpowiedzialnością :))))"

Karczma Zapiecek
Ewa
09.03.2017

"Mega miło i mega smacznie :))) cudnie polecam z całą odpowiedzialnością :))))"

Pizza Dominium
Norbert
06.10.2016

"Porażka. Oczekiwanie na podanie karty 5 minut. Po następnych 10 oczekiwania na przyjęcie zamówienia zrezygnowaliśmy. Jak ktoś lubi być totalnie olewany to polecam poprad "

Karczma Zapiecek
Fifol
08.09.2016

"Wczoraj byliśmy z mężem. Obsługa bardzo miła. Kelnerki uprzejme, jedzenie rewelacja. Jadłam placek po zbójnicku a mąż golonko. Polecam tą Karczmę. Już wiem gdzie zawsze będę jadała"

Karczma Zapiecek
Gutek
07.09.2016

"Jedzenie przepyszne, obsługa mega konkretna. Już wiem gdzie się stołować. MEGA POZYTYW"

Karczma Zapiecek
Ewelina
23.08.2016

"Niestety odradzam to miejsce Rosół sprzed paru dni (kwasny)kelnerki wściekłe jak osy i nieprzyjazne dla Maluchów przestawianie wózka co 5 min i dziwne kręcenie przy płatności za rachunek Kapela super ona nakręca interes"

Gazdowo Kuźnia
Marcin
05.07.2016

"Dobra knajpa, dobre jedzenie , następnym razem też zawitam.Polecam"

Karcma Po Zbóju
Aleksandra
28.06.2016

"Jest ok , bardzo fajna knajpa. Smaczne jedzenie.Polecam"

Mała Szwajcaria
andrzej
25.03.2016

"fatalnie...nie polecam,omijac z daleka"

Mała Szwajcaria
janusz
25.03.2016

"tak przepyszna golonka...wiekszego gowna nie jadlem, zresztą jak pozostałe pozycje w menu. Zupa brokułowa jakas papa-wymiociny shrecka,kaczka wysuszona.Raclette nieporozumienie.Gdzie pytam sie sa te cudowne szwajcarskie sery..bo to co jest podawane jest gorsze niz mozzarella z biedry. dekoracje ubogie...dania marnej jakosci. Potrzebna jest pani Magda G.....koniecznie. "

Pizza Dominium

13.02.2016

""

Mała Szwajcaria
KTOS
25.01.2016

"KREM Z BOROWIKÓW I GOLONKA REWELACJA 1!!!!"

Sphinx
Kasiula
30.12.2015

"Super a kelnerzy mm mm. Znacie może kelnera Dominika blondyn ? "

Restauracja Kalina
Piotr
21.12.2015

"Jedzenie przesolone, niskiej jakości produkty (makaron z półproduktów syntetycznych). Porcje niewielkie, brak możliwości edytowania zamówienia. W toalecie koedukacyjnej smród i brud- najprawdopodobniej sprzątanie odbywa się raz dziennie. Kelnerki nieprofesjonalnie obsługują klienta -potwierdzona góralska mentalność nastawiona na zysk a nie klienta, dla których przełożona niska cena zestawu przekłada się na znikomą jakość usługi. "

Restauracja Kalina
Piotr
21.12.2015

"Jedzenie przesolone, niskiej jakości produkty (makaron z półproduktów syntetycznych). Porcje niewielkie, brak możliwości edytowania zamówienia. W toalecie koedukacyjnej smród i brud- najprawdopodobniej sprzątanie odbywa się raz dziennie. Kelnerki nieprofesjonalnie obsługują klienta -potwierdzona góralska mentalność nastawiona na zysk a nie klienta, dla których przełożona niska cena zestawu przekłada się na znikomą jakość usługi. "

Sphinx
Patrycja
22.11.2015

"Wszystko piękne, a kelnerzy..... mm!"

Karcma Po Zbóju
Bogdan
14.09.2015

"Niestety, nie mieliśmy szczęścia do obsługi. Kelner bardzo obojętny na pytania, nie miał ochoty na zaproponowanie czegoś regionalnego a jedynie czekał na złożenie zamówienia "jak za karę". Jedzenie podano bardzo szybko , więc myślę że odgrzewane i co najważniejsze: nie polecam placka po zbójnicku (w karczmie o zbliżonej nazwie) placek nie dosmażony i na dodatek o dziwo - z sosem pieczerkowym !!! Nawet nie chodzi o cenę, ale żeby nie umieć usmażyć zwykłego placka ziemniaczanego?! to lekka przesda jak za 30zł. Nie chce zniechęcać, ale jest wiele innych ciekawych karczm i restauracji gdzie bardziej dbają o Klienta. "

Karcma Po Zbóju
Bogdan
14.09.2015

"Niestety, nie mieliśmy szczęścia do obsługi. Kelner bardzo obojętny na pytania, nie miał ochoty na zaproponowanie czegoś regionalnego a jedynie czekał na złożenie zamówienia "jak za karę". Jedzenie podano bardzo szybko , więc myślę że odgrzewane i co najważniejsze: nie polecam placka po zbójnicku (w karczmie o zbliżonej nazwie) placek nie dosmażony i na dodatek o dziwo - z sosem pieczerkowym !!! Nawet nie chodzi o cenę, ale żeby nie umieć usmażyć zwykłego placka ziemniaczanego?! to lekka przesda jak za 30zł. Nie chce zniechęcać, ale jest wiele innych ciekawych karczm i restauracji gdzie bardziej dbają o Klienta. "

Sphinx
Rodzinny
18.08.2015

"Jedzenie niczym innym nie wyróżnia się od inny lokali na Krupówkach - za to chamstwo co niektórych kelnerów jak najbardziej ( krótkie ciemne włosy, lekki zarost) odradzam stanowczo człowieka, zarozumiały typ, dziś ludzie są twarzą lokalu nie polecam."

Karczma Zapiecek
Ewelina
17.08.2015

"Niedawno wróciłyśmy z wakacji. Polecam zapiecek:)! Jednego wieczoru grał tam na harmonii/akordeonie bardzo przystojny wysoki blondyn:) - pytanie...czy jest wolny:P?"

Sphinx
maria
27.07.2015

"Jedzenie przepyszne,obsługa mega kulturalna i miła :). A przypadkiem nie wie ktoś ja ma na imię kelner młody,dłuższe włosy i tunel? :) "

Sphinx
maria
27.07.2015

"Jedzenie przepyszne,obsługa mega kulturalna i miła :). A przypadkiem nie wie ktoś ja ma na imię kelner młody,dłuższe włosy i tunel? :) "

Karczma Zapiecek
oliwia
20.02.2015

"daje 6 gwiazdek bardzo dobre jedzenie pierogi,bagiedka z oscybkiem i z sosem czosnkowym !!!!!!!!!!!!!!! polecam "

Mała Szwajcaria
Jarek
18.02.2015

"Zamówiłem golonkę i dostałem ledwie ciepłe danie -mogło być lepiej "

Pizza Dominium
jaro
14.02.2015

"Nigdy więcej...!!!"