Zakopane kultura opinie

spis miejsc 1 2 3
opinie

Zakopane to miasto kultury. Nasz spis obejmuje 12 krakowskich galerii, teatrów, kin, kabaretów itd.. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat któregoś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danego punktu kulturalnego. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Zakopane. Czekamy na Wasze opinie!

Galeria Władysława Hasiora
Katarzyna
on 24.11.2011

"Tak,to fascynująca twórczość !Byłam w tej galerii jakieś 20 lat temu i do tej pory nie mogę zapomnieć wrażenia jakie zrobiły na mnie te wszystkie eksponaty.Podobno często Pan Władysław z ukrycia przyglądał się reakcjom zwiedzających i ich interpretowaniu dzieł.Uwielbiam taką sztukę!"

Pustelnia św. Brata Alberta

on 26.04.2011

""

Galeria Władysława Hasiora
eugeniusz
on 03.07.2010

"to piękne co temu gościowi przychodziło do głowy.jestem pełen zachwytu i podziwu jego talentu."

Villa Atma
jurek
on 27.05.2010

"Wspaniale jest móc sobie wyobrazić, że on stąpał po tej samej podłodze i patrzył przez to samo okno..."

Muzeum Stylu Zakopiańskiego
prof
on 27.05.2010

"Bardzo ciekawe muzeum pełne wspaniałych eksponatów"

Galeria Władysława Hasiora
crep
on 27.05.2010

"Bardzo niezwykłe miejsce."

Teatr Witkacego
MATEUSZ
on 06.06.2009

"KOCHAM TEATR "WITKACEGO " POCHODZĘ Z ZAKOPANEGO I RAZEM Z NIM WZRASTAŁEM DZIĘKI MOJEJ MAMIE"

Liceum Plastyczne im. Antoniego Kenara

on 04.04.2009

"żal pl"

Teatr Witkacego
Julita
on 22.03.2009

"Teatr Witkacego to coś więcej niż miejsce, spektkle. To nie dająca się zapomnieć gra słów, uczuć i doświadczeń, które zostają na zawsze w widzu, który będąc tam pierwszy raz,wie, że wracał będzie już zawsze.."

Villa Atma
Marysia
on 09.03.2009

"Uwielbiam Szymanowskiego. Atma ma cudowny klimat. Wszystkim wielbicielom 20lecia polecam - można się przenieść w czasie."

Liceum Plastyczne im. Antoniego Kenara
Grażyna absolwentka z 1975r
on 26.09.2008

"Stary "Kenar" to była niezwykła i bardzo profesjonalna szkoła,prawdziwe Lycee De Beaux Arts i wspaniały krąg kenarowców. Z okazji 130-lecia składam bardzo serdeczne życzenia "STAREMU" i "NOWEMU" Kenarowi ...trwaj twórczo...abyś był."

Liceum Plastyczne im. Antoniego Kenara
HALINA
on 19.07.2008

"najlepsze i bardzo przyjazne dla rozwoju talentow -liceum plastyczne jestem wdzieczna losowi ze moje corki tam trafily i ukonczyly to wspaniale liceum teraz moga realizowac swoje marzenia i rozwijac pasje i talenty"

Liceum Plastyczne im. Antoniego Kenara
mariola
on 04.02.2008

"cudowna szkola wielki czlowiek pan dyrektor/stos uczen mistrz tak upragniony przez nas madre dobro/cudowna i piekna pani sekretarka serce kenara.dziekuje"

Teatr Witkacego
ELŻBIETA
on 25.12.2007

"jestem fanką teatru od jego powstania,zarazilam WAMI całą rodzinę.KOCHAMY WASZ TEATR BEZWARUNKOWO!"

Muzeum Kornela Makuszyńskiego
KLaudia
on 25.11.2007

"mi ta strona sie podoba a nawet sama brałam udział w jesgo knkursie"

Teatr Witkacego
gorecki mikolaj
on 14.09.2007

"VIVA ZAKOPANE, VIVA WITKACY I WITKIEWICZ I WSZYSTKIE SLICZNE PANNY Z PODHALA, pozdrowienia z ameryku sle w pokorze"

Galeria Władysława Hasiora
olaska
on 23.08.2007

"uciekalismy do tego frikowego miejsca na wagary z liceum plastycznego ! facet mial niezle porobione pod sufitem skoro takie psychodeliki wymyslal jak z horrorow mnie najbardziej podobal sie wozek dla dziecka wypchany piaskiem i krzyzykami ..."

Muzeum Tatrzańskie
tadek
on 23.08.2007

"niestety uboga ekspozycja, przydalyby sie porzadki rowniez z pracownikami..."

Muzeum Tatrzańskie
ico
on 04.07.2007

"zajefajne to muzeum i zakurzone .....ale najlepszy jest wypchany misio zdzisio co grasowal w okolicach lysej polany i roztoki"

Teatr Witkacego
julka
on 11.05.2007

"bez tego teatru Zakopane byloby kulturalnie ubogim miejscem....na szczescie jest i miewa sie dobrze"