Zakopane puby & kawiarenki opinie

spis lokali
opinie

Zakopane to szeroki wybór pubów i kawiarenek. Nasz spis obejmuje 3 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat któregoś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danego pubu lub kawiarenki. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Zakopane. Czekamy na Wasze opinie!

Ampstrong
kaja
15.02.2014

"od ilu lat wpuszczaja?"

Va Va Voom

12.09.2013

""

Va Va Voom

12.09.2013

""

Ampstrong
Yataman
14.09.2012

"Skoro polecacie to zapodajemy tam 21go września. Jestem świadkiem a ziomek się chajta. Dajemy ostro w balet. Będziemy u Was około 0.00 w nocy. Ktoś chętny na flaszke, zapraszam na email :) pozdro"

Va Va Voom
Piotrek
19.08.2012

"Rewelacja! Przewyzsza "morskie oko" w kazdym detalu. Polecam!!"

Va Va Voom
Piotrek
19.08.2012

"Rewelacja! Przewyzsza "morskie oko" w kazdym detalu. Polecam!!"

Va Va Voom
Piotrek
19.08.2012

""

Va Va Voom
Anka
28.07.2012

"może ktos powiedzieć mi jak nazywa się kelner który pracuje w tym lokalu. Wysoki blondyn bodajże Maciek lub Marcin?"

Ampstrong
oloo
25.05.2011

"Wpuszczają od 17 lat?"

Cafe Sanacja
Bożena
20.04.2011

""zapraszam wszystkich od 21.04.2011 na stronę www.alerabacik.pl. można tam znaleźć fajne promocje, także do pubów w Zakopanem""

Ampstrong
Bożena
20.04.2011

"zapraszam wszystkich od 21.04.2011 na stronę www.alerabacik.pl. można tam znaleźć fajne promocje, także do pubów w Zakopanem"

Pub Nietota
Marcin
24.02.2011

"NIETOTA ponowanie otwarta - we Wrocławiu www.nietota.pl"

Va Va Voom
Nat
13.02.2011

"świetna muzyka, idealnie przyrządzone shoty i drinki, miła obsługa, kuszące i przesympatyczne ambasadorki bolsa.... po prostu super klub. Najlepszy w Zako i jeden z lepszych w całej Polsce!"

Va Va Voom
Sebastianoo
12.01.2011

"Fajny klubik. bylem na koloniach to codziennie chodzilismy z ziomkami na browca. dobre dupeczki sie kreca na parkiecie. tylko z dupeczkami zmula. malo jest takich co daja za darmo. sie cenia. ale w koncu dobry klub to i dupy na poziomie"

Paparazzi
maciej
28.09.2010

"Super promocje dwa drinki w cenie jednego, czyli jedno wielkie oszustwo. Drink to sam lód bez smaku. A do tego obsługa śmieje się w twarz jak zwracasz na to uwagę. Zdecydowanie nie polecam!"

Paparazzi
podła i wredna
16.09.2010

"Mając na uwadze opinię jednego z internautów bywającego w Paprazzi wnioskuję, że jest tam super odjazdowo. Szczególne ukłony dla promocji- 2 drinki w cenie jedngo :)"

Ampstrong
Joko
02.08.2010

"Czy wejściówy za darmo w ciągu tygodnia, ktoś wie ?"

Pub Nietota
Agnieshka
01.08.2010

"Uwielbiam nazwę tej knajpy"

Paparazzi
kola
01.08.2010

"Lubię tę sieć"

Kawiarnia Wiedeńska
sd
01.08.2010

"W duchu Galicji"

Cafe Sanacja
olek
01.08.2010

"Pyszna kawa i znakomita obsługa"

Ampstrong

01.08.2010

"Najlepszy w Zakopanem. Nie mają się czego wstydzić."

Ampstrong
clubing
22.06.2010

"Fajny klub."

Paparazzi
paulina
31.05.2010

"Swietnie miejce i swietna impreza,ktora odbyła sie w tą sobotę,wielkie ukłony w stronę pani Kasi i Beaty,kochane wiecej prosimy,bo az chce sie wracac ponownie....czekamy"

Paparazzi
paulina
31.05.2010

"Swietnie miejce i swietna impreza,ktora odbyła sie w tą sobotę,wielkie ukłony w stronę pani Kasi i Beaty,kochane wiecej prosimy,bo az chce sie wracac ponownie....czekamy"