Zakopane hotele opinie

spis hoteli
opinie

Zakopane to szeroki wybór hoteli i apartamentów. Nasz spis obejmuje 35 z nich. Jeśli chciałbyś wyrazić się na temat któregoś z nich, wystarczy, że odnajdziesz odpowiednią podstronę w naszym serwisie, odnoszącą się do danego hotelu czy apartamentu. Tam możesz zamieścić swój komentarz i razem z nami tworzyć wizerunek takiego miasta, jak Zakopane. Czekamy na Wasze opinie!

Pensjonat Zelek
janusz i elzbieta
17.03.2017

"jak zakopane to tylko zelek kwatery cieplutko czysciutko byliśmy wlutym 2017 rewelacja następny pobyt w zakopanem to tylko smerkowa 7a "

Pensjonat Zelek
Joanna
25.02.2017

"W pokojach zimno ze wzg. na oszczędności ogrzewanie w dzień zakręcane było. Po tel. laskawie Pani odkręciła na noc.Wilgoć i grzyb w łazience brak wentylacji. Wszędzie wywieszane karteczki proszę gasić światło itd. Nie polecam."

Pensjonat Reymontowka***
Mazowszak
14.05.2015

"Bardzo fajnie, przytulnie i sympatycznie. Obsługa świetna - uśmiechnięta i pomocn. warunki pokojowe bardzo w porządku. polecam"

Pensjonat Zelek
Patrycja i Krzysiek
15.02.2015

"Bardzo mili wlasciciele! Brak jakich kolwiek problemow z dogadaniem sie czy ustaleniem szczegolow. Pokoje bardzo ladne,czyste, lazienka zadbana,mini aneks wyposazony na tyle,by nie musiec zabierac ze soba sztuccow, talerzy czy kubkow z domu. Cieplutko i przytulnie, wszedzie blisko, warte swojej ceny,ktora i tak jest bardzo niska,jak na noclegi w tak dogodnym miejscu. Jestesmy bardzo zadowoleni, bylismy na ferie 2015 i wracamy na wakace! :) POLECAMY!"

Pensjonat Zelek
Patrycja i Krzysiek
15.02.2015

"Bardzo mili wlasciciele! Brak jakich kolwiek problemow z dogadaniem sie czy ustaleniem szczegolow. Pokoje bardzo ladne,czyste, lazienka zadbana,mini aneks wyposazony na tyle,by nie musiec zabierac ze soba sztuccow, talerzy czy kubkow z domu. Cieplutko i przytulnie, wszedzie blisko, warte swojej ceny,ktora i tak jest bardzo niska,jak na noclegi w tak dogodnym miejscu. Jestesmy bardzo zadowoleni, bylismy na ferie 2015 i wracamy na wakace! :) POLECAMY!"

Pensjonat Zelek
Rafał
20.08.2014

"Sz.P Jeżdzę tam co rok od 2000 roku . Jest niesamowicie, jak Zakopane to tylko ZELEK! Pozdrawiam. "

Hotel Rzemieślnik
włodzimierz
21.01.2014

"Jak na zakopane to ceny raczej dampingowe (ciekawe co reszta hotelarzy na to)ale w sumie za samo miejsce to powinno być jeszcze taniej. Tragedia zimno w pokojach ciepła woda ledwo leciała, po korytarzach nawaleni goście drący się w niebogłosy. Brak reakcji ze strony obsługi. Nowi najemcy nie mają pojęcia co robić z taką sytuacją. Bardzo wygadany pan który oprócz frazesów nie potrafił nic powiedzieć i normalnie przeprosić."

Pensjonat Ami
m
04.10.2013

"absolutnie odradzam. materace w łóżkach są tak śmierdzące jakby ktoś na nie sikał, zwłaszcza czuć to kiedy grzeje kaloryfer w zimne dni"

Pensjonat Żółta Turnia
darek
08.08.2013

"dramat, nie polecam, okropnie!!!!"

Pensjonat Ami
Karcia:)
06.04.2013

"Bardzo mile i przytulne miejsce Pani Zosia to przemila osoba.Pokoje i inne pomieszczenia znajdujace sie w pensjonacie sa bardzo dobrze urzadzone.Dania sa smaczne.Miło wspominam pobyt:)"

Top Hostel
Bart
28.10.2012

"SWIETNE MIEJSCE W SAMYM CENTRUM NA KRUPOWKACH! czysciutko, mila obsluga, pachnaco,swietne miejsce przy MCdonalds! Polecam!"

VISITzakopane.pl
Thomas
28.08.2012

"Meine Familie und ich verbrachten dort 5 fantastische Tage. Ein Paar Wörter die ich über VisitZakopane sagen kann - Sehr bequemes und geräumiges Apartement. Selbstverständlich war Die Küche voll ausgestattet. Blick aus dem Fenster - etwas Wunderbares. Wirklich zu empfehlen !"

VISITzakopane.pl
Anna
27.08.2012

"Gościliśmy w Zakopanem 5 dni- apartament LUX . Dzieci były zachwycone szczególnie niezwykłym widokiem z okien i udogodnieniami w apartamencie. Wszedzie blisko spacerkiem na kolację czy obiad bez konieczności wyjeżdzania autem. Polecam wszystkim Zadowolona rodzinka."

VISITzakopane.pl
Piotr
25.08.2012

"Korzystałem z waszego Apartamentu. Czysto, schludnie, dobra obsługa. Godne polecenia"

Aparthotel Delta
Damian`
30.04.2012

"Bardzo udany pobyt. Moje dzieci są zachwycone bajkowym placem zabaw. Na pewno tam wrócimy !"

Morskie Oko
tomasz
25.02.2012

"morskie oko najpiękniejsze jezioro i miejsce w polsce"

Pensjonat Zelek
aga
12.02.2012

"rewelacja , byłam dwa razy , teraz jadę po raz trzeci . Kwatera super , ciepło , miło i czyściutko. Pani Zelek - bardzo miła i ciepła osoba . Nie mam pojęcia skąd te złe opinie ? Zawiśc?"

Schronisko Roztoka
piotr
08.02.2012

"5tylko zimno"

Ośrodek Wypoczynkowy Maria 5

29.01.2012

""

Pensjonat Zelek
Iza
05.12.2011

"Zimno w pokojach u Państwa Zelek??? To jest wykluczone!!!! Nie jedne zimowe ferie tam spędziliśmy- będziemy w przyszłym roku chyba już jedenasty raz - i nigdy nie marzliśmy w pokojach. Cieplutko jak w przysłowiowym uchu , a tak na dobrą sprawę to jesli sie jedzie w góry to chyba po to aby coś zwiedzić , zobaczyć , pobrykac po sniegu a nie siedzieć w domu i sprawdzać kaloryfery. A tak na dobra sprawę to wcale się nie dziwię że ogrzewanie jest na dzzień troszeczkę zmniejszane , bo jak kuracjusze idą w teren to po co grzać na maxa? U Państwa Zelków spokojne można chodzić w krótkim rękawie i szortach, jest ciepełko. Ci ludzie sami są ciepło i przyjaźnie nastawieni do swoich gości i to bardzo ujmuje.Pozdrawiam ich bardzo ciepło i do zobaczenia w styczniu przyszłego roku, jak zawsze porannym pociągiem ze Szczecina"

Willa Pod Orłem
kamila
20.11.2011

"wróciłam z willi pod orłem jestem bardzo zadowolona pokoje czyste , piękne widoki obsługa miła zawsze pomorze jedzenie przepyszne bardzo polecam :)"

Pensjonat Zelek
iwona
19.10.2011

"Do pensjonatu ZELEK pojechaliśmy (we wrześniu 2011) wraz ze znajomymi opierając się w zasadzie wyłącznie na opiniach zamieszczonych w necie. I nie żałujemy! Warunki na prawdę dobre. Duże, zadbane pokoje, ten na poddaszu to jak apartament.Gorąca woda non stop, lodówki w pokojach - to dla osób, które wracają wieczorem ze szlaku ma istotne znaczenie. W przyszłym roku już nie będziemy szukać kwater. Zadzwonimy do pani ZELEK."

Pensjonat Żółta Turnia
PUSZOR
16.09.2011

"dodatkowa opłata za internet 10zł ,jedna mała pościel w łóżkach małżeńskich , słabo z witaniem gości przez obsługę do plusów dobre śniadanie i obfite jak sie nie spóżnisz na otwarcie o 8:30 szybko wszystko znika ."

Pensjonat Zelek
irena
23.08.2011

"Pensjonat,polecili nam nasi znajomi,którzy jezdzili tam kilka razy.Zajechalismy,bylo niby super,ale....Byla to zima,a córka Pani Zelkowej,na dzien wylaczla ogrzewanie,tak wiec siedzac w domu trzeba bylo marznac.Pierwszy dzien ,myslelismy,ze to awaria,ale nastepne 8 bylo to samo.Zwazywszy,ze bylismy z dzieckiem,bylo to jej oszczedzanie na klientach,nie na miejscu,delikatnie mowiac.Wiecej do sknerów nie pojade i nikomu nie polecam!!!!!:("

Willa Pod Orłem
_
11.08.2011

"KASIA MASZ RACJE! SZKODA ZE WCZESNIEJ NIE PRZECZYTALAM TWOJEGO POSTU!! WROCILAM Z VILLI POD ORLEM BEZ APARATU SONY ALPHA I OKOLO 200 ZL. STRACILAM WSZYSTKIUE FOTKI Z CALEGO ROMANTYCZNEGO WYJAZDU Z MOIM MEZEM :(( NIE POLECAM! "