Zakopane hotele opinie

spis hoteli
opinie

Zakopane to szeroki wyb�r hoteli i apartament�w. Nasz spis obejmuje 34 z nich. Je�li chcia�by� wyrazi� si� na temat kt�rego� z nich, wystarczy, �e odnajdziesz odpowiedni� podstron� w naszym serwisie, odnosz�c� si� do danego hotelu czy apartamentu. Tam mo�esz zamie�ci� sw�j komentarz i razem z nami tworzy� wizerunek takiego miasta, jak Zakopane. Czekamy na Wasze opinie!

Pensjonat Zelek
Małgorzata
19.02.2023

"Pokoje wygodne, blisko centrum bardzo miły pobyt"

Pensjonat Zelek
Dorota
19.02.2023

"Bardzo miła właścicielka, pokoje czyściutkie,blisko centrum,polecam."

Pensjonat Zelek

13.02.2023

""

Pensjonat Zelek
Małgorzata
13.02.2023

"Wróciliśmy wczoraj nocleg rewelacyjny czysciutko przyjemnie pokoje duże przestrzenne piękne widoki wrócimy w lipcu pozdrawiamy"

Pensjonat Zelek
Małgorzata
13.02.2023

"Wróciliśmy wczoraj nocleg rewelacyjny czysciutko przyjemnie pokoje duże przestrzenne piękne widoki wrócimy w lipcu pozdrawiamy"

Pensjonat Zelek
Ewa
03.12.2022

"Bardzo dobre warunki a ceny przystępne jak na centrum. Apartamenty super, widok z balkonu przepiękny. Wyposażenie na 6. Zawsze cieplutko i czysto jak przyjeżdżamy. Możemy polecić każdemu kto się zastanawia. "

Pensjonat Zelek
Kasia
09.08.2022

"Świetne miejsce, czysto, wszędzie blisko, bardzo miła właścicielka, polecamy w 100% !!!"

Pensjonat Zelek
Lola
04.07.2022

"Właścicielka bardzo specyficzna osoba. Instrukcje obsługi ( autorstwa właścicielki) powykładane gdzie tylko się da. Jedynym plusem to czystość pokoi. Po kilkugodzinnych pobytach na szlakach, pomimo zmęczenia niechętnie wracało się na kwaterę żeby odpocząć. Nie polecam pomimo super lokalizacji"

Top Hostel
1
19.01.2022

""

Morskie Oko
1
19.01.2022

""

Pensjonat ¯ółta Turnia
1
19.01.2022

""

Willa Pod Orłem
1
19.01.2022

""

Hotel Rzemieślnik
1
19.01.2022

""

Pensjonat Zelek
Ania
05.02.2019

"w pensjonacie byliśmy w 2017 roku. Super lokalizacja, czysto w pokojach, Panie bardzo miłe, pobyt bardzo udany. Polecam. następny pobyt też w ZELKU:)"

Pensjonat Zelek
Rafał
30.09.2018

"Zapewne Pan Mariusz Maciejuk to jakiś zawistny sąsiad . Od 15 lat , spędzam wakacje Ja i cała maja, dalsza i bliższa rodzina tylko tu na Smrekowej . I tylko tu będę je spędzał. Niesamowite miejsce , fantastyczni właściciele . Najlepsza miejscówka na wypady w góry , POLECAM , naprawdę warto !!!"

Hotel Daglezja
Michał
13.09.2018

"Byłem w tym ośrodku w 2003 roku na kawie i wystrój wnętrza gwatantującego odpoczynek zrobił na mnie wrażenie: skórzane krzesła przy barze, jadłodajnia z kwiatami. Po dokładniejszym zapoznaniu się z internetową fotodokumentacją (łazienki, pokoje) zdziwiłem się, że budynek jest od dłuższego czasu opuszczony. Komu zależało na odstąpieniu terenu spółce chcącej postawić na miejscu ekskluzywnego obiektu czarno-brązowy barak. Obiekt wart reaktywacji."

Pensjonat Zelek
karolina
09.08.2018

"Od lat tutaj jeżdżę, lokalizacja świetna a w pokojach wszystko co potrzeba! Przede wszystkim czyściutko!!! Polecam!!!!"

Pensjonat Zelek
magda
02.05.2017

"Zdecydowanie nie ponieważ w czasie pobytu w Zelku gdy odwiedziła nas para znajomych dosłownie na kawę w weekendowe południe p.Zelek gdy zobaczyła obcych gości nie dawała nam spokoju ...Ciągle pukała, upominała miała jakieś ale i żale...więc po 3 nalotach ciekawych znajomych zabraliśmy na miasto.Nigdy więcej."

Pensjonat Zelek
elżbieta i janusz
17.03.2017

"do zakopanego jeżdzi się po to aby spacerować po szczytach a nie siedzieć w pokoju aby było ciepło jak się zaliczy kasprowy przez jaworzynkę to przy ulicy smerkowej 7a to jest luksus "

Pensjonat Zelek
janusz i elzbieta
17.03.2017

"jak zakopane to tylko zelek kwatery cieplutko czysciutko byliśmy wlutym 2017 rewelacja następny pobyt w zakopanem to tylko smerkowa 7a "

Pensjonat Zelek
Joanna
25.02.2017

"W pokojach zimno ze wzg. na oszczędności ogrzewanie w dzień zakręcane było. Po tel. laskawie Pani odkręciła na noc.Wilgoć i grzyb w łazience brak wentylacji. Wszędzie wywieszane karteczki proszę gasić światło itd. Nie polecam."

Pensjonat Reymontowka***
Mazowszak
14.05.2015

"Bardzo fajnie, przytulnie i sympatycznie. Obsługa świetna - uśmiechnięta i pomocn. warunki pokojowe bardzo w porządku. polecam"

Pensjonat Zelek
Patrycja i Krzysiek
15.02.2015

"Bardzo mili wlasciciele! Brak jakich kolwiek problemow z dogadaniem sie czy ustaleniem szczegolow. Pokoje bardzo ladne,czyste, lazienka zadbana,mini aneks wyposazony na tyle,by nie musiec zabierac ze soba sztuccow, talerzy czy kubkow z domu. Cieplutko i przytulnie, wszedzie blisko, warte swojej ceny,ktora i tak jest bardzo niska,jak na noclegi w tak dogodnym miejscu. Jestesmy bardzo zadowoleni, bylismy na ferie 2015 i wracamy na wakace! :) POLECAMY!"

Pensjonat Zelek
Patrycja i Krzysiek
15.02.2015

"Bardzo mili wlasciciele! Brak jakich kolwiek problemow z dogadaniem sie czy ustaleniem szczegolow. Pokoje bardzo ladne,czyste, lazienka zadbana,mini aneks wyposazony na tyle,by nie musiec zabierac ze soba sztuccow, talerzy czy kubkow z domu. Cieplutko i przytulnie, wszedzie blisko, warte swojej ceny,ktora i tak jest bardzo niska,jak na noclegi w tak dogodnym miejscu. Jestesmy bardzo zadowoleni, bylismy na ferie 2015 i wracamy na wakace! :) POLECAMY!"

Pensjonat Zelek
Rafał
20.08.2014

"Sz.P Jeżdzę tam co rok od 2000 roku . Jest niesamowicie, jak Zakopane to tylko ZELEK! Pozdrawiam. "